fbpx

Om Sane Beauty

SaneBeauty tilbyder et stort udvalg af luksuriøse skønheds- og velværebehandlinger udført af professionelle behandlere.
Vi går op i dit ve og vel og udfører altid vores behandlinger med nøje udvalgte skønhedsprodukter.

Afbudspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før din bestilte behandling – ellers betales det fulde beløb for din behandling. Ved udeblivelse af din behandling skal det fulde beløb for din bestilte tid betales inden en ny tid kan bestilles

Hvem er vi?

Et øjbeblik af SANE i hjertet af Aarhus

Når du ankommer, kan du nyde et frirum i din travle hverdag. Her kan alle file sig velkommen. 

I klinikken Sane Beauty lægger vi vagt på at dine individuelle behov bliver mødt af vores specialister, uanset om det er skønhedsbehandlinger eller det er indre-ydre velvære du søger.

Vores eksklusive behandlinger til krop og ansigt, forenes med professionelle teknikker for at fremme en følelse af ro, velvære og overskud.

Din tilfredshed – Vores prioritet

Holdet bag

Maria Thrane

Mit navn er Maria Thrane, jeg er 25 år, og bor i Åbyhøj. Jeg er uddannet materialist, helserådgiver, lash og brow stylist og certificeret spraytanner.  Jeg har været i beautybranchen i 7 år, Matas, Magasin og Naturskøn. Jeg står for at lave ansigtsbehandlinger, body wrapping samt spraytan, i vores klinik.

Gratis hudkonsultation

Er du i tvivl om hvilken behandling der passer specifikt til din hud, eller har du brug for generel vejledning i forhold til din hudtype, og hvilke produkter du skal bruge for at løse eventuelle hudbekymringer? Så tilbyder vi en gratis hudkonsultation, så du vælger endten den helt rigtige behandling, eller bliver præsenteret for de produkter, som passer til din hud!

WegaBeauty

I vores klinik har vi den ære at være samarbejdspartnere med firmaet wegabeauty. Wegabeauty er et dansk firma, som har en række brands indenfor hudpleje, personlig pleje og livsstilsprodukter. Deres brands er altid særligt udvalgte, alle produkter er gennemtestede og udviklet af dygtige og seriøse producenter i hhv. England, USA og Frankrig. Vi er forhandlere af mærkerne Algenist, Codage samt Upcircle.

Afbudspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før din bestilte behandling - ellers betales det fulde beløb for din behandling.
Ved udeblivelse af behandling skal det fulde beløb for din bestilte tid betales inden en ny tid kan bestilles.